Slitt frontrute

Frontrute

Vi skifter frontrute på alle bilmerker og -modeller.

Er du usikker bør du stikke innom oss slik at vi kan se på det! Vi tilbyr «Drop In» hele arbeidsuka, så kom inn så fikser vi problemet med en gang! Om det passer bedre for deg å ta dette i helga, kan vi gjøre det også så fremst vi forhåndsavtaler tid.

Bilens frontrute er en bærende del av bilen

Bilens frontrute er på nyere biler en bærende del av karosseriet. Det er derfor utrolig viktig at ruten blir montert korrekt av et firma som besitter fagkunnskap om hvordan den skal monteres.

Bilens frontrute  er en viktig del av konstruksjonen og avgjørende for passasjerens sikkerhet på veien.
De fleste skadene på kommer fra småstein eller andre gjenstander som blir virvlet opp fra bilhjulene på et passerende kjøretøyer og deretter havner på bilens rute.

Når bilens frontrute blir skadet eller knust, mister bilen noe av sine egenskaper. Det er derfor viktig at frontruten blir reparert av profesjonelle montører som benytter seg av kvalitetsprodukter.

Vi skifter frontrute på mer enn 1000 biler årlig.

Vi skaffer frontrute, siderute og bakrute til alle bilmodeller. Årlig skifter Bilglass1.no ut frontrute på 1000-1100 biler. Kontakt oss i dag ved å fylle ut kontaktskjemaet på venstresiden eller ved å ringe oss døgnet rundt på 04 123.

Har du spørsmål eller kommentarer til reparasjon eller skifte av rute? Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet på siden eller ved å ringe oss på tlf. 04 123. Vi har døgnvakt på telefon, og besvarer epost i løpet av meget kort tid.

Kan vi hjelpe deg?

Arrow Down

Telefonnummer