Skifte bilrute på kveldstid

Det finnes vel knapt noe mer irriterende enn å oppdage at bilruten har sprukket når du skal noe sted på kvelden. Heldigvis er ikke dette noe problem, da vi har døgnbemannet vakttelefon. Skulle uhellet være ute på kveldstid (både på ukedager og i helgene), tar du bare en kjapp telefon til oss, så hjelper vi deg. Dette med døgnbemanning er litt av poenget med å forholde seg til en kjede som Bilglass 1 – vi har ressurser tilgjengelig til å kunne levere et fullstendig bilglass tilbud til alle døgnets tider, året rundt.

Fikse med en gang, eller kan det vente?

Har du oppdaget at du har sprekk i frontruten, eller er usikker på om steinsprutskaden er nødt til å fikses, ringer du oss rett og slett når enn det skulle være, så finner vi sammen ut av om skaden må tas med en gang, eller om du skal booke tid en av de neste dagene. Vi gjør det som er mest praktisk, og tilpasser oss slik at det passer deg best. Så, det å skifte bilrute på kveldstid på ukedager, lørdag og søndag er ikke noe problem for oss.

Slik gjør du det:

Ring nummeret du ser over og snakk med vakthavende. Forklar i korte trekk hva som er situasjonen i forhold til skade på bilruten. Vakthavende hos oss vil så gjøre en vurdering av situasjonen. Skulle situasjonen være at vi ikke har inne ruten til akkurat din modell, tilbyr vi selvsagt gratis lånebil mens vi jobber med saken. Du skal uansett ikke måtte kjøre rundt med en skadet rute i bilen.

Kan vi hjelpe deg?

Arrow Down

Telefonnummer