Steinsprut gratis reparasjon

Har du oppdaget at du har fått steinsprut i frontruten din, er det ingen grunn til å utsette å få det sjekket. Det koster nemlig ingen ting å få reparert en steinsprutskade forutsatt at du har delkasko eller full kasko på bilen din. Vi tilbyr altså gratis reparasjon av steinsprut, og har i tillegg gratis lånebil du kan bruke mens vi reparerer skaden. Dermed er det ingen grunn til å utsette å få gjort noe med en steinsprutskade i frontruten. Det er bare å ta turen innom en av våre avdelinger, så vil vi fort finne ut av hva som må gjøres.

Hvorfor tilbyr vi gratis reparasjon av steinsprut?

Dette henger sammen med at forskringsselskapene har innsett at steinsprutskader utgjør en veldig stor del av forsikringskravene i forbindelse med bilforsikring. Det er dermed billigere for de i det lange løp å sørge for at frontruten ikke må byttes ved å reparere den i tide.  Ved å reparere i tide – før skaden har rukket å spre seg til hele vinduet, sparer forsikringsselskapene store summer, som igjen du nyter godt av i form av lavere forsikringspremie. Det er derfor en meget lønnsom affære for både deg og forsikringen din at du følger tett opp når du har oppdaget en liten rose i frontruta på kjøretøyet. Den lille rosa kan fort bli en stor sprekk som ikke lar seg fikse.

Hvor lang tid har du på deg før det er for seint å reparere skaden?

Det er ikke mulig å si noe generelt om dette, siden det avhenger hva som skjer når du er ute og kjører. En liten hump kan være nok til at glasset sprekker opp. På den annen side kan du ta lang tid. Det er derfor vi oppfordrer deg til å ikke vente. Når du først har vendt deg til at den lille rosen er i frontruta, er det fort gjort å ignorere den. Den dagen du trenger styrken i frontruta kan det være for seint. Ta derfor kontakt med oss med en gang, eller sjekk hvilken avdeling som er nærmest der du bor eller jobber, så fikser vi skaden med en gang. Få utført steinsprut gratis reparasjon hos Bilglass 1 og du er litt tryggere på veien.

Kan vi hjelpe deg?

Arrow Down

Telefonnummer